Home
 
Nieuws
Nieuws

Fototoestel pictogram.In de voorbije weken kregen we nog vele vragen of de groepsfoto's & de DVD van GyMania nog te bestellen viel. We organiseren een laatste ronde van bestellingen, wees er snel bij!

Foto's & filmpjes!De eerste wedstrijden zijn geturnd, onze acro-ploeg trok ondertussen al naar Oostende, De Panne, Bazel en Niel. Tijd om er wat beeldmateriaal bij te halen!

Logo GymFlex teamcupBegin mei organiseren wij het Vlaams kampioenschap C-niveau voor de disciplines tumbling, grote trampoline en dubbele minitrampoline. Daags nadien vindt de teamcup tumbling plaats. Een woordje uitleg!

Affiche GyMania kleinVoor onze turnshow GyMania krijgt elke groep krijgt de kans om eens met de professionele belichting hun nummertje te komen repeteren voor de echte show op 3&4 maart. Bekijk hieronder de planning!

Helpende handen maken licht werk!GyMania komt er snel aan! Deze organisatie lukt alleen maar dankzij vele vrijwillige medewerkers. In totaal meer dan 350 taken nemen ze voor hun rekening, kom jij ook helpen?

Onze leden zetten hun beste beentje voor en droegen hun steentje bij aan het gymgala! Bekijk in dit artikel hun oefeningen!

Logo GymGala!De GymFed doet beroep op GymFlexers voor het jaarlijkse GymGala in de Lotto Arena: zowel onze gasten van buitengewoon sportief en onze topsport jongens & meisjes verzorgen een deel van de show!

Het hart van GymFlex klopt ook in velen van jullie en dat doet deugd! We willen onze vrijwilligers graag bedanken op onze nieuwjaarsreceptie begin januari!

Sterke gymnast in de ringen.Onze clubgenoot Bram Vanhoof trok met 3 collega's van andere clubs onder de naam 'Flanders united' naar de Christmas cup in Luxemburg. Hij turnde er een prachtige wedstrijd.

Micro voor het interview!We hadden een klein interview met onze twee tumblers die naar het wereldkampioenschap voor de jeugd mogen, van 16 tot 19 november 2017 in Sofia! Te zien in een filmpje & geschreven interview!

Camera op GymFlex!Vorige week kwam GymFlex in het nieuws: onze nieuwe zaal in Busleyden Atheneum campus caputsteenstraat maakt deel uit van een groot project. We zijn fier er deel vanuit te maken!

Attest mutualiteit!Onze administratie verzond op vrijdag 20 oktober 2017 de attesten voor de terugbetaling van de mutualiteit naar alle leden die voor dit seizoen reeds lidgeld betaalden.

Op de sportmarkt afgelopen zondag sprongen onze tumblers op maar liefst 1030 flikflakken, als steun voor Julie & Hannelore in hun weg naar het WAGC tumbling! 

Onze cheerleaders staan zondag 3/9 op de rommelmarkt in Heffen om persoonlijke spullen te verkopen. Ze willen geld in het laatje brengen voor hun nieuwe uniforms. Kom jij wat kopen? Wees welkom! 

Pictogram GymFlex einde seizoenOp 25 juni loopt het seizoen 2016-2017 op z'n einde, nog een week en we geven onze leden een welverdiende zomervakantie. Om al te watertanden: het uurrooster voor volgend jaar staat online!

Tumbling PK 2017

GymFlex op Twitter