Home
 
Nieuws
Nieuws

De oudste kleuters van Mechelen kunnen alvast eens gaan proberen bij hun groep van volgend jaar: de pupillen te Mechelen! Hier vind je alle informatie.

 

GymFlex op wedstrijd!Het Pinksterweekend is het weekend van tumbling om te pieken: hun Belgisch kampioenschap! Ook onze selectie komt voor de laatste keer in actie, succes!

Yarne kampioen!Afgelopen weekend vonden de Vlaamse kampioenschappen toestelturnen jongens plaats in Haacht. Yarne werd in zijn 1e jaar als A-turner kampioen. Andere GyFlex'ers behaalden knappe ereplaatsen!

Geen school, en GymFlex?In mei zijn er enkele nationaal bepaalde verlofdagen en brugdagen. Hoe zit het dan met de turnlessen in GymFlex?

Afgelopen weekend trokken onze tumblers naar het Vlaams kampioenschap in Ekeren. Maar liefst 5 titels en vele ereplaatsen brachten zij naar huis, prachtige resultaten!

Fototoestel pictogram.In de voorbije weken kregen we nog vele vragen of de groepsfoto's & de DVD van GyMania nog te bestellen viel. We organiseren een laatste ronde van bestellingen, wees er snel bij!

Foto's & filmpjes!De eerste wedstrijden zijn geturnd, onze acro-ploeg trok ondertussen al naar Oostende, De Panne, Bazel en Niel. Tijd om er wat beeldmateriaal bij te halen!

Logo GymFlex teamcupBegin mei organiseren wij het Vlaams kampioenschap C-niveau voor de disciplines tumbling, grote trampoline en dubbele minitrampoline. Daags nadien vindt de teamcup tumbling plaats. Een woordje uitleg!

Affiche GyMania kleinVoor onze turnshow GyMania krijgt elke groep krijgt de kans om eens met de professionele belichting hun nummertje te komen repeteren voor de echte show op 3&4 maart. Bekijk hieronder de planning!

Helpende handen maken licht werk!GyMania komt er snel aan! Deze organisatie lukt alleen maar dankzij vele vrijwillige medewerkers. In totaal meer dan 350 taken nemen ze voor hun rekening, kom jij ook helpen?

De lessen van de kleutergroep 'de bijen' op woensdag in GLOC kunnen tot aan GyMania niet doorgaan op het normale tijdstip. We voorzien alternatieven op zaterdag en zondag!

Onze leden zetten hun beste beentje voor en droegen hun steentje bij aan het gymgala! Bekijk in dit artikel hun oefeningen!

Logo GymGala!De GymFed doet beroep op GymFlexers voor het jaarlijkse GymGala in de Lotto Arena: zowel onze gasten van buitengewoon sportief en onze topsport jongens & meisjes verzorgen een deel van de show!

Het hart van GymFlex klopt ook in velen van jullie en dat doet deugd! We willen onze vrijwilligers graag bedanken op onze nieuwjaarsreceptie begin januari!

Sterke gymnast in de ringen.Onze clubgenoot Bram Vanhoof trok met 3 collega's van andere clubs onder de naam 'Flanders united' naar de Christmas cup in Luxemburg. Hij turnde er een prachtige wedstrijd.

Tumbling PK 2017

Gymflex op Twitter