Home
 
Nieuws
Nieuws

Op de sportmarkt!Knappe reeksen tumbling, jongens op paddestoelen, imposante torentjes van gymnasten & olijke cheerleaders! We zijn erbij op de Mechelse sportmarkt op 22 september. U komt toch ook even langs? 

Joepie!Aan de vooravond van het nieuwe seizoen, herhalen we graag dat alle groepen van start kunnen gaan! Wees welkom vanaf maandag 9 september.

Jutta in actie!Jutta werd vorige week geselecteerd voor het Europes jongeren Olympisch festival. We volgen haar prestaties hier op de voet!

Het seizoen is begonnen, tijd om de laatste inschrijvingen voor het seizoen 2019-2020 te regelen. Kijk hier de uren & bezettingsgraad van de verschillende groepen na!

Een helpend handje?Voor het seizoen 2019-2020 zijn wij specifiek nog op zoek naar enkele lesgevers & verantwoordelijken! Bekjk hieronder wat het inhoudt en naar welke enthousiastelingen we op zoek zijn!

Administratie bij GymFlexOm alle communicatie onderling te vergemakkelijken, overzicht te bieden en inschrijvingen vlot te laten verlopen, werken we vanaf nu met Twizzit. Een klein beetje uitleg!

Gymnopolis, omrijden!Vanaf maandag 23 juni is gymnopolis enkel te bereiken via de Lakenmakersstraat & Mechelsbroekstraat. Hou er rekening mee!

Kampioen!Op woensdag 23 april werd Hannelore verkozen als sportbelofte van het jaar 2019 van Mechelen. Ook andere kampioenen van GymFlex kregen de nodige eerbetuigingen.

Een jaar hebben we ernaar gewerkt, GyMania 2019. Enkele praktische richtlijnen volgen in het artikel!

Helpende handen maken licht werk!GyMania komt er snel aan! Deze organisatie lukt alleen maar dankzij vele vrijwillige medewerkers. In totaal meer dan 350 taken nemen ze voor hun rekening, kom jij ook helpen?

De kaartenverkoop van onze jaarlijkse turnshow 'GyMania' ging reeds van start, voor zaterdagavond zijn er geen kaarten meer. Bestel snel je kaarten voor de andere twee shows, info hieronder!

Geen trainingen tijdens vakantieTijdens officiële schoolvakantiedagen vinden er bij GymFlex geen trainingen plaats voor recreatieve groepen, competitiegroepen volgens eigen regime. Fijne kerstperiode en een schitterend nieuwjaar!

Wafeltjes, bedankt!Onze wafelactie was een gigantisch succes dankzij jullie allen! Van de opbrengst kunnen we heel wat materiaal  bestellen.

Parking niet beschikbaarVanaf vrijdag 21 december is de poort tussen de parking van De Nekkerhal en die van de gymnopolis gesloten. Toegang tot de Gymnopolis is mogelijk via de Mechelsbroekstraat.

Inschrijven volgend jaar, voorbereidingen!Enkele tips in verband met de inschrijvingen voor het seizoen 2019-2020: betalingen, administratieplatform & groepen. Be prepared!

Tumbling PK 2017

GymFlex op Twitter