Home
 
Nieuws
Nieuws

Kleuterturnen, voor iedereen!Onze jaarlijkse kleuterinstuif komt eraan! Eind september is elke kleuter welkom om bij ons op een kindvriendelijk parcours te komen turnen, meer informatie hieronder!

Kleine veranderingen!Door omstandigheden zijn we genoodzaakt de lessen van de pupillen en miniemen meisjes te Mechelen licht te wijzigen van locatie of uur. Hieronder vind je meer informatie. 

Lesroosters online!De planning van de trainingen van seizoen 2018-2019 is rond! Wat moet je doen om in te schrijven bij GymFlex? Lees het in dit artikel, tot op 10 september!

Droevig nieuwsDeze week kregen we het nieuws dat het langst aangesloten lid van onze vereniging is gestorven. Onze gedachten gaan uit naar de nabestaanden.

In onze club is heel wat kledij in omloop. Gebruik je sommige kledij niet meer? Zet het even op volgende facebookgroep.Kledij verkoop!

Onze cheerleaders zijn fantastisch! Heb je (terug) interesse voor cheerleaden? Hieronder vindt u alle informatie voor volgend seizoen. Ze hebben grote plannen!

Terugblik, met liefde!Onze cheerleaders kenden een schitterend seizoen: leuke stages & goede wedstrijden! Ze zijn erg tevreden en kijken alvast met vertrouwen uit naar volgend jaar.

Trainers gezocht!We hebben een bloeiende club met gemotiveerde trainers, wil jij deel uit maken van ons tainersteam? Het geeft tal van voordelen en mogelijkheden!

Het turnjaar loopt ten einde. De lessen gaan door tot en met zondag 24 juni, tenzij uw trainer het anders heeft gezegd.

Seizoensafsluiter!In Sint-Katelijne-Waver en Onze-Lieve-Vrouw-Waver sluiten alle leden het seizoen af met wat feestelijkheden: ijsjes, springkastelen en een terugkijk op het voorbij seizoen, schrijf hier in!

Geen training, thuis stretchen dan maar?Wegens onbeschikbaarheid van de sporthallen van de stad Mechelen op 18 juni, kunnen er geen turnlessen doorgaan in de sporthal IHAM en gymnopolis.

Enkele kleutergroepen minderWelke groepen zijn al vol, welke groepen kenden recentelijk een wijziging? Hieronder vind je de laatste informatie omtrent het uurrooster van GymFlex voor het seizoen 2018-2019.

 

GymFlex op wedstrijd!Het laatste grote wedstrijd weekend staat voor de deur: Belgische kampioenschappn voor de jongens & meisjes van toestelturnen in Izegem, veel succes!

De oudste kleuters van Mechelen kunnen alvast eens gaan proberen bij hun groep van volgend jaar: de pupillen te Mechelen! Hier vind je alle informatie.

 

Yarne kampioen!Afgelopen weekend vonden de Vlaamse kampioenschappen toestelturnen jongens plaats in Haacht. Yarne werd in zijn 1e jaar als A-turner kampioen. Andere GyFlex'ers behaalden knappe ereplaatsen!

Tumbling PK 2017

Gymflex op Twitter