Onze cheerleaders zijn fantastisch! Heb je (terug) interesse voor cheerleaden? Hieronder vindt u alle informatie voor volgend seizoen. Ze hebben grote plannen!


 

In GymFlex hebben we sinds enkele jaren de groepen van cheerleaden, we zijn enorm trots deze discipline te kunnen aanbieden. Gemotiveerde dames inspireren in die groepen kinderen & volwassenen tot grootse prestaties (zie artikel). GymFlex had tot hiertoe drie groepen: de kids zitten in de lagere school en leren basispassen van dans, jumps en stunts. De juniors zitten in het eerste deel van het middelbaar en brengen vereenvoudigde routines. Deze voorbereidende groepen monden uit in de seniors, zij zijn 15 jaar of ouder en trainen volwaardige routines. In mei 2018 werden ze vice Belgisch kampioen! 

Dit jaar hebben ze enkele nieuwigheden in petto!

Ze willen een niveau hoger gaan met hun cheer seniors en zullen try-outs houden. Op die manier is er een selectie voor het wedstrijdteam, en kunnen beginners gemakkelijker op hun eigen niveau blijven werken. Interesse? Open trainingen voor de seniors op volgende dagen: 17/06, 24/06, 05/08, 12/08, 19/08 en 26/08.

Logo Kangoeroes Basket!Oze cheerleaders richten een nieuwe groep op: cheerdance kangoeroes! Ze zullen tijdens de thuismatchen van basketbalclub Kangoeroes animatie voorzien tijdens dode momenten. Ze trainen 1 keer in de week en beleven enorm veel plezier. 

Informatie vind je hier: 

 

Vanaf eind juni kun je inschrijven via onze website!