Cheer flyer!Heeft u ook genoten van cheerleading op Belgian's Got Talent? Ze pakten de jury in met hun combinatie van dans en gymnastiek, overgoten met een  dosis showgehalte. Op uw evenement kan dat ook! 
 

Cheerleaden is enorm populair in Amerika en jurylid Dan Karaty stond versteld dat het hier in België ook al zo’n hoog niveau had.  Bent u ook benieuwd hoe die mogelijk nieuwe Olympische sport eruit ziet? De cheerleaders van GymFlex luisteren uw evenementen en bedrijfsfeesten maar al te graag op. Wij bieden een spectaculair optreden, waarbij u en uw gasten versteld staan van zoveel energie en enthousiasme, maar ook discipline en professionaliteit. Even je gasten verrassen? Wij staan paraat!
 
 
Met zo’n optreden, helpt u uzelf en ons op twee manieren. Een optreden op uw evenement geeft ons de kans om met meer ervaring naar wedstrijden te vertrekken. Als voorbereiding op het Belgisch kampioenschap en buitenlandse wedstrijden, is dat een enorme steun. Op die manier verhogen we ons niveau en komen we het jaar nadien terug met een hoger niveau en meer spektakel! Met de financiële vergoeding kunnen wij buitenlandse stages en trainers betalen, waar we kunnen werken aan perfectie en moeilijkheid. 
 
Indien u interesse of nog vragen heeft, neem gerust contact met ons op. Wij staan alvast te popelen! 
 
Met sportieve cheergroeten
GymFlex Cheerleading Trainers
Kirsten, Loorie, Sigrid
 
 
+32478835046 (Kirsten)