Trainers gezocht!We hebben een bloeiende club met gemotiveerde trainers, wil jij deel uit maken van ons tainersteam? Het geeft tal van voordelen en mogelijkheden!


Ons ledenaantal groeite gestaag, vorig jaar kenden we een stijging met meer dan 10 procent tot over 1000 leden. We zijn willen graag iedereen kwalitatieve trainingen aanbieden. We zijn op zoek naar trainers en trainsters die deel willen uitmaken van ons enthousiast team. Je komt terecht in een bloeiende club met een fijne groepssfeer. Interesse? Geef ons een seintje.

Zowel voor kleuters, recreatieturnen, voorbereidende competitiegroepen en competitiegroepen zijn we op zoek naar trainers. We nemen je graag mee in onze werking, begeleiden je graag in je eerste jaar om daarna zelfstandig te kunnen training geven. 

Kleutertrainer, top!- kleuters: met enthousiasme en inlevingsvermogen breng je als trainer de kleuters tot bewegen. Samen met de enthousiaste trainers van het 'topteam kleuters' haal je het beste in de kinderen naar boven, gebaseerd op ons eigen ontwikkelde kleuterprogramma. We zijn tevens op zoek naar 'groepsverantwoordelijken', dat zijn mensen die een zorgend oog hebben. Ze stellen de kinderen gerust, ontvangen de ouders, beantwoorden de vragen en gaan met de kindjes naar de WC.

- schoolgaande jeugd: voor het programma van de turnlessen van de lagere school doen we beroep op het programma Gymstars van de federatie, dat begint bij het eenvoudige bewegingen en gaat steeds moeilijker. Voor alle leeftijden kunnen we ergens wel een trainer of hulptrainer gebruiken of opleiden.

- volwassenen: er is veel vraag naar bewegen en gymnastiek voor ouderen. Zowel voor aërobics en BBB kunnen we mensen gebruiken, alsook creatieve trainers voor toestelturnen. Het is prachtig om 18plussers, zelfs 30plussers nog turnbewegingen bij te leren, naast basiseigenschappen (kracht, lenigheid) en uiteraard ook vriendschap.

Cheer-trainer, topjob!- cheerleaden: is meer dan met pomponnetjes dansen! Bij onze cheer kids-groep begint het allemaal bij het begin: kracht, lenigheid. Vervolgens samenwerkende opdrachten om tot kleine piramides en stunts te komen. Als hulptrainer sta je onder goede begeleiding van onze trainers cheerleaden, zij zullen je alle kneepjes van het vak leren! Als je bijzondere expertise hebt in tumbling, stunts of pomdance - mag je je ook altijd melden!

- voorbereidende competitiegroepen: twee groepen, eentje van de kleuterklas en voor het eerste en tweede leerjaar, bereiden een selectie van kinderen voor op wedstrijdturnen. Belangrijke groepen waar trainers de basis van de turnsport aanleren: correcte houdingen en beginselen van verschillende disciplines. Als trainer met beperkte bagage krijg je voldoende informatie van de huidige trainers en de wedstrijdgroepen wat de kinderen allemaal moeten leren.

- competitiegroepen: verschillende wedstrijdgroepen kunnen nog hulp gebruiken om al het aanstormend talent met de ideale omkadering de juiste vorming te geven richting het gewenste niveau.

 

Interesse? Contacteer een van de trainers die je tegenkomt of reageer via gymflex.club@gmail.com.

 

Prachttrainers bij ons!