Het turnjaar is ten einde, alle turnlessen van het afgelopen seizoen zijn achter de rug. Nu: vakantie. En bijna inschrijven voor volgend jaar!


 

Dit weekend viel finaal het doek over het seizoen, het fantastische turnjaar 2018-2019 ligt nu achter ons.. We konden genieten van vele hoogtepunten die in ons hoofd gegrift blijven staan! We zijn iedereen dankbaar voor de inzet: trainers, ouders, gymnasten, vrijwilligers. We kijken er naar uit om jullie terug te verwelkomen na een welverdiende zomer!

 

Inschrijven 2019-2020

Vanaf eind deze week kunnen leden van dit seizoen inschrijven. Enkel met je login van twizzit kun je inschrijven en worden je gegevens automatisch ingevuld. Vanaf 1 augustus 2019 kunnen ook nieuwe leden inschrijven.

GymFlex gebruikt voor haar administratie het platform twizzit.com. De club heeft de voorbije jaren steeds meer het systeem geïntegreerd in de werking van de club en zijn nu klaar om een volgende stap te nemen: alle leden uitnodigen om toegang te hebben tot hun account. Op die manier heb je zich op de informatie die we van jullie bijhouden, heb je een overzicht over de trainingsuren en kan de communicatie eenvoudig via die app verlopen. Je hoeft bijgevolg tijdens herinschrijving bij GymFlex niet meer al je gegevens opnieuw in te geven.

 

Uurroosters 2019-2020

We sleutelden aan de planning voor volgend jaar. Over het algemeen zijn we voor de recreatieve groepen afgestapt van twee verplichte trainingen per week. We bieden voor elke leeftijd nog steeds twee trainingen aan: een training eerder toestelturnen en een andere training eerder springen. Voor de meeste groepen zijn we eruit geraakt, voor enkele andere groepen zoeken we nog wat verder. Een overzicht vindt u hieronder in de uurroosters

* enkele groepen kunnen nog niet starten, je zult al wel voor een wachtlijst kunnen intekenen. Voor sommige groepen hebben we geen trainers, voor andere groepen zijn we nog op zoek naar 1 of meerdere verantwoordelijke ouders.

 

Uurrooster Waver

Uurrooster Mechelen

Uurrooster Dans & Cheer

Uurrooster Competitieploegen

 

Visuele weergave van het recreatieve uurrooster van GymFlex - KLIK op de afbeelding om in een nieuw venster vergroot te bekijken.

(klik op de afbeelding om ze vergroot te zien in een nieuw venster)