Een jaar hebben we ernaar gewerkt, GyMania 2019. Enkele praktische richtlijnen volgen in het artikel!


 
We kennen dit jaar een show zonder grote infrastructurele problemen, enkel een groot loopevenement op zaterdagavond. Lees daarom goed onderstaande richtlijnen.
 
  1. Kom op tijd. Parkeerplaats zoeken, naar de sporthal wandelen en je plaats zoeken, vraagt soms zeker een half uur. De tribunes gaan open 1 uur voor de voorstelling. Kijk hier na wanneer de show zijn. Hieronder posten we nog enkele foto's om dat te verduidelijken.

  2. Het GymFlexcafetaria (waar we zelf nog een centje verdienen) is doorlopend open vanaf 12uur.

  3. De groepsfoto's van alle deelnemende groepen zijn te bestellen, ze staan uitgestald in de inkomhal.

  4. Kleuters zijn op te halen in de sporthal, de trainers brengen hen naar ginds. Onder geen beding komen ouders in de kleedkamers.

  5. Zaterdagavond start omstreeks 19.00 uur aan De Nekkerhal een groots loopevenement "Q run to you". Zij lopen eveneens via de ingang van het domein en kruisen daar de deelnemers en toeschouwers voor de avondshow. Er zijn seingevers voorzien, maar kom liever te vroeg dan te laat, rond 18.30 uur.

  6. Post je zelf iets op sociale media, gebruik onze hashtag #GyMania2019 op facebook, twitter en instagram, vermeld ons als coole turnclub @GymFlexClub op INSTA, FB of TWITTER.

 

Onze sociale media, uw sociale media!

 

 

Waar is de parking?

Onze parking, met parkeerwachters!

 

Waar is de ingang voor het publiek?

Ingang voor publiek!

 

Waar is de ingang voor rolstoelgebruikers en deelnemers?

Ingang rolstoelgebruikers & deelnemers.