Home
 
Aanbod
 
Gymnastiek - competitie
Gymnastiek - competitie

Het speerpunt van de club zijn de wedstrijdploegen gymnastiek. In verschillende disciplines vaardigen we gymnasten af om onze clubkleuren te verdedigen. Ons doel is om in de eerste helft van het klassement te eindigen. Zo doen we mee aan de wedstrijden van de Gymnastiekfederatie Vlaanderen vzw in volgende disciplines: Toestelturnen jongens & meisjes, demo, acrobatische gymnastiek en tumbling.  

Naast de verschillende wedstrijdploegen zijn ook twee voorbereidende wedstrijdgroepen ondergebracht in deze sectie. Voor de oriëntatiegroep & acring selecteren onze trainers kinderen tussen 5 en 9 jaar om ze specifiek voor te bereiden om wedstrijdgymnastiek. 

Hieronder kan u meer lezen over de verschillende wedstrijdgroepen van onze club. 

Gymnopolis, omrijden!Tot eind oktober is gymnopolis enkel te bereiken via de Lakenmakersstraat & Mechelsbroekstraat. Vanaf begin november is er een andere aanrijroute!

Parking niet beschikbaarVanaf vrijdag 21 december is de poort tussen de parking van De Nekkerhal en die van de gymnopolis gesloten. Toegang tot de Gymnopolis is mogelijk via de Mechelsbroekstraat.

Tumbling in Sint-Petersburg!Op 15 en 16 november 2018 kwamen Merel, Hannelore en Julie voor onze club in actie op de World Age Groep Competition Tumbling in Sint-Petersburg. Met prachtige resultaten!

Tumbling in Sint-Petersburg!GymFlex is trots dat er 3 gymnasten naar het wereldkampioenschappen voor jongeren trekken, onder begeleiding van onze eigen trainster Sanne. Een kort woordje van haar. 

Acro competitie
Acro selectie
Acring
Oriëntatiegroep
TTJ A-niveau
TTJ B-niveau
TTJ I7 jaar
TTJ I8 jaar
TTJ topsport
TTM - Fysieke trainingen
TTM A-niveau
TTM B-niveau
TTM I7 jaar
TTM I8 jaar
TTM I9 jaar
TTM Topsport
Tumbling A-niveau
Tumbling B-niveau
Tumbling C-niveau
Tumbling I-niveau
Tumbling kleintjes
Uurroosters 19-20

Hieronder kunt u de uurroosters 2019-2020 in pdf downloaden en bekijken. 

Uurrooster Waver

Uurrooster Mechelen

Uurrooster Dans & Cheer

Uurrooster Competitieploegen

 

Inschrijven!

GymFlex inschrijvingsformulier turnclub gymnastiek! Link naar de inschrijvingsinformatie van GymFlex!

Tumbling PK 2017