Home
 
Aanbod
 
Cheerleaden
Cheerleaden

Cheerleaders zijn in België vooral bekend uit de films, waar meisjes met pompons de sportploegen aanmoedigen met allerlei dansjes. Al is cheerleading zoveel meer dan dat! Het is een echte sport waarin verschillende teams het tegen mekaar opnemen, dat heet Allstar Cheerleading. Je kan het als beste omschrijven als een combinatie van dans en gymnastiek met een flinke dosis showgehalte. Elke routine bestaat uit verschillende onderdelen: dans, jumps, tumbling en stunting.

In GymFlex hebben we drie groepen: de kids zitten in de lagere school en leren basispassen van dans, jumps en stunts. De juniors zitten in het eerste deel van het middelbaar en brengen vereenvoudigde routines. Deze voorbereidende groepen monden uit in de seniors, zij zijn 16 jaar of ouder en trainen volwaardige routines. In mei 2017 werden ze Belgisch kampioen! 

Interesse? Lees de informatiebrochure of volg onze cheerleaders op sociale media! 

   

Onze cheerleaders zijn fantastisch! Heb je (terug) interesse voor cheerleaden? Hieronder vindt u alle informatie voor volgend seizoen. Ze hebben grote plannen!

Terugblik, met liefde!Onze cheerleaders kenden een schitterend seizoen: leuke stages & goede wedstrijden! Ze zijn erg tevreden en kijken alvast met vertrouwen uit naar volgend jaar.

Cheer flyer!Heeft u ook genoten van cheerleading op Belgian's Got Talent? Ze pakten de jury in met hun combinatie van dans en gymnastiek, overgoten met een  dosis showgehalte. Op uw evenement kan dat ook! 
 
Cheerleading juniors
Cheerleading kids
Cheerleading recrea
Cheerleading seniors
Uurroosters 19-20

Hieronder kunt u de uurroosters 2019-2020 in pdf downloaden en bekijken. 

Uurrooster Waver

Uurrooster Mechelen

Uurrooster Dans & Cheer

Uurrooster Competitieploegen

 

Inschrijven!

GymFlex inschrijvingsformulier turnclub gymnastiek! Link naar de inschrijvingsinformatie van GymFlex!