Home
 
Aanbod
 
Dans
Dans

GymFlex DansDansen kan bij GymFlex vanaf 6 jaar en doen we op hedendaagse muziek onder begeleiding van getalenteerde en gediplomeerde trainers. Het begint in hiphop-stijl voor de jongsten als basi, daarna swingen we verder op aangepaste muziek bij de volwassenen. 

 

Tijdens de lessen HIPHOP bouncen de dansers een heleboel op bekende en minder bekende muziek. Ze komen in aanraking met verschillende stijlen 'hiphop' en leren explosief en energiek te bewegen. Elke les duurt 1 uur. Het allerleukste aan de lessen?! Dat iedereen gewoon zichzelf mag zijn.

Dansers hebben fun fun fun!Lesgever Stephanie is een bom aan energie die er persoonlijk voor zorgt dat 'maandagavond' één groot feest is. Op haar achtste start ze met jazzdance maar kan hier haar energie niet in kwijt. Na jarenlang experimenteren en proeven van verschillede stijlen begint ze als lesgeefster. Ondertussen geeft ze 12 jaar les aan kinderen en volwassenen, waarvan dit jaar haar zesde seizoen bij GymFlex.

 

  • Hiphop 1: Vanaf 6 jaar kan je starten in deze leuke groep. Daarin wordt vooral gewerkt aan de basisbewegingen van hiphop zoals de bounce of slide. Met een hoge dosis plezier leren de dansers in deze groep explosief bewegen en haalt Stephanie het beste van elke danser naar boven.
  • Hiphop 2: Ben je 12 jaar of ouder? Dan kom je terecht in deze leuke groep. We gaan verder op de kennis vanuit hiphop 1 en experimenteren met andere stijlen uit de hiphopcultuur zoals new style, krumping, housing of girly. Vaak zijn dansers van deze leeftijd wat meer verlegen of bedeesd. In deze groep ontooien ze  snel tot een echt team waar iedereen welkom is.
  • Hiphop 3: Vanaf 16 kan je gewoon komen dansen in de hiphopstijl. Ook hier staat plezier centraal en beleven we een uurtje ontspanning op hevige beats. De lessen hiphop zijn voor iedereen toegankelijk: geoefende dansers, maar ook dansers zonder ervaring. Je zult al snel merken dat echt iedereen zijn of haar plek vindt binnen deze lessen.

  

Tijdens de lessen van DANS VOLWASSENEN gaat het er rustiger aan toe. Gelijdelijkaan werken ze aan een nummertje op de jaarlijkse turnshow GyMania (maart). Daarna gaan de lessen verder als aerobics tot het einde van het jaar. 

 

Dansen, dansen!In overleg met de lesgevers, creëren we een extra groep en verandert het uurrooster van dansgroepen hiphop een beetje. Meer informatie hier.

Dans volwassenen: Dans (2019-2020)
Hoofdtrainer 1
Trainer 1
Zaal verantw 1
Lid 3
Buelens Marjolein


Trainer
Nieuwe uurroosters

Hieronder kunt u de uurroosters 2019-2020 in pdf downloaden en bekijken. 

Uurrooster Waver

Uurrooster Mechelen

Uurrooster Dans & Cheer

Uurrooster Competitieploegen

 

Inschrijven!

GymFlex inschrijvingsformulier turnclub gymnastiek! Link naar de inschrijvingsinformatie van GymFlex!