GDPRBij GymFlex streven we voortdurend naar vooruitgang en verbetering, daarbij houden we jouw privacy goed in het oog. Jouw vertrouwen in onze vereniging is het allerbelangrijkste voor ons en we willen graag open zijn over welke gegevens we van je verzamelen, hoe we ze gebruiken en wat je rechten zijn om die informatie te beheren.

Op 25 mei 2018 gaat de Europese regelgeving rond algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van kracht, ook wel gekend onder de engelse term General Data Protection Regulation (GDPR). Deze Europese wetgeving is een aanpassing van de privacywetgeving van 8 december 1992 & bepaalt dat elke organisatie die persoonsgegevens gebruikt, opslaat of verwerkt zich in orde moet stellen met een aantal regels.

GymFlex heeft in het kader van die wetgeving haar privacyverklaring geüpdatet om je privacyrechten te versterken en te verduidelijken. Wij gebruiken jouw gegevens enkel voor de werking van de club: bijvoorbeeld om je te kunnen verwittigen (nieuwsbrief, e-mail) over bepaalde activiteiten, om je lid te maken van de federatie, om een turnongeval aan te geven, om subsidies aan te vragen bij de stad Mechelen en nog andere clubgerelateerde activiteiten. We geven je gegevens niet door aan derde partijen en stelden We een register op over onze gegevensverwerking, waar je deze informatie allemaal kunt nakijken. 

De volledige privacyverklaring vind je hieronder. Meer informatie over AVG vind je op de site van Dynamo. Voor vragen of feedback over ons nieuwe privacybeleid of de manier waarop we je informatie gebruiken, kun je met ons contact opnemen. We helpen je graag!