Het seizoen is begonnen, tijd om de laatste inschrijvingen voor het seizoen 2019-2020 te regelen. Kijk hier de uren & bezettingsgraad van de verschillende groepen na!


 

We zijn ondertussen enkele weken ver in het seizoen 2019-2020. We zijn blij dat er al vele inschreven om lid te worden van onze  vereniging, welkom!

 

Inschrijven 2019-2020

Vanaf begin augustus kan iedereen inschrijven voor GymFlex. Leden van vorig jaar kunnen hun login gebruiken (en zo hun gegevens automatisch laten invullen), nieuwe leden maken gebruik van het inschrijvingsformulier.

GymFlex gebruikt voor haar administratie het platform twizzit.com. De club heeft de voorbije jaren steeds meer het systeem geïntegreerd in de werking van de club en zijn nu klaar om een volgende stap te nemen: alle leden uitnodigen om toegang te hebben tot hun account. Op die manier heb je zich op de informatie die we van jullie bijhouden, heb je een overzicht over de trainingsuren en kan de communicatie eenvoudig via die app verlopen. Je hoeft bijgevolg tijdens herinschrijving bij GymFlex niet meer al je gegevens opnieuw in te geven.

 

Uurroosters 2019-2020

We sleutelden aan de planning van het seizoen 2019-2020. Over het algemeen zijn we voor de recreatieve groepen afgestapt van twee verplichte trainingen per week. We bieden voor elke leeftijd nog steeds twee trainingen aan: een training eerder toestelturnen en een andere training eerder springen. Een overzicht vindt u hieronder in de uurroosters.

 

Uurrooster Waver

Uurrooster Mechelen

Uurrooster Dans & Cheer

Uurrooster Competitieploegen

 

Visuele weergave van het recreatieve uurrooster van GymFlex - KLIK op de afbeelding om in een nieuw venster vergroot te bekijken.

(klik op de afbeelding om ze vergroot te zien in een nieuw venster)