Hieronder vindt u vanaf begin augustus het inschrijvingsformulier voor het seizoen 2019-2020. Je kan enkel inschrijven je ook onmiddellijk betaalt. Alle uitleg over lidmaatschap vind je op de pagina rond informatie over inschrijven. Hieronder volgt een korte samenvatting van de belangrijkste punten.

Lidgeld: bestaat een uit een vast gedeelte & een variabel gedeelte afhankelijk van het aantal geturnde uren. Indien je hieronder inschrijft voor meerdere groepen, dien je maar 1 keer het vaste gedeelte te betalen. Het lidgeld kan verminderen als je gebruik maakt van talententickets of gezinskorting. Eén inschrijving per lid, talententickets brengt het formulier onmiddelijk in mindering, de gezinskorting verrekent de club achteraf. 

Verzekering: vanaf het moment dat wij de overschrijving met het lidgeld ontvangen, sluiten wij het betrokken lid aan. Het lid is verzekerd voor burgerlijke aansprakelijkheid, rechtsbijstand en persoonlijke lichamelijke schade tijdens trainingen en verplaatsingen van en naar activiteiten/trainingen van GymFlex. De verzekering loopt tot het einde van het seizoen, dat wil zeggen tot 30 juni 2020 - ook als het lid tijdens het seizoen stopt.

Privacy: wij stelden vorig jaar een privacyverklaring op in het kader van de Europese wetgeving. Meer informatie vindt u op deze pagina. De club neemt regelmatig foto's van leden en gebruikt ze voor verschillende communicatiedoeleinden. Wij gaan steeds uit van de integriteit van de sporter en gebruiken enkel positieve beelden om onze sport in een goed daglicht te zetten. Vanaf het seizoen 2018-2019 vragen wij uitdrukkelijk uw toestemming om gerichte beelden te mogen gebruiken van u of uw kind. Indien u toch niet akkoord bent met ons gebruik van beelden, kan u steeds vragen om geen individuele foto's meer te gebruiken van een bepaald lid op gymflex.club@gmail.com.

Medisch onderzoek: bij de inschrijving vragen wij elk lid met aandrang om een medische keuring te ondergaan met het oog op gymnastiek-, dans en cheeractiviteiten (zie decreet medisch verantwoord sporten). 

 

Hulp bij de inschrijving nodig? 

Lees het artikel met tips

Mail met ons

Of chat met ons