Home
 
Aanbod
 
Buitengewoon sportief
Buitengewoon sportief

Gymnasten met een handicap hebben op zaterdag ochtend een plaats bij ons. Zij turnen in Onze-lieve-vrouw-Waver onder begeleiding van de liefste trainers van de club. Met veel plezier leren ze kinderen, jongeren & volwassenen de kneepjes van het turn-jargon. De indeling werd gemaakt op basis van leeftijd en vaardigheden, in overleg met de trainers. We mikken op een brede doelgroep: mentale beperkingen, auditieve beperkingen, ASS, fysieke beperkingen. Iedereen is welkom!

Zij maken elk jaar een prachtig nummertje op GyMania en namen in 2017 voor het eerst deel aan de Nationale Spelen van de Special Olympics Belgium. 

Sommige groepen zijn al volzet!Het turnseizoen 2018-2019 is al goed onderweg, we kunnen melden dat inschrijven voor sommige groepen niet meer mogelijk is. Ontdek hier welke groepen er volzet zijn.

Logo GymGala!De GymFed doet beroep op GymFlexers voor het jaarlijkse GymGala in de Lotto Arena: zowel onze gasten van buitengewoon sportief en onze topsport jongens & meisjes verzorgen een deel van de show!

Buitengewoon sportief 1
Buitengewoon sportief 2
Buitengewoon sportief 3
Buitengewoon sportief specials
Uurroosters in pdf

Hieronder kunt u de uurroosters in pdf downloaden en bekijken. 

Uurrooster Waver

Uurrooster Mechelen

Uurrooster Dans & Cheer

Uurrooster Competitieploegen

 

Dankzij de steun van

Sportersbelevenmeer

Inschrijven!

GymFlex inschrijvingsformulier turnclub gymnastiek! Link naar de inschrijvingsinformatie van GymFlex!