Home
 
Nieuws
Nieuws

Dit jaar verkopen de leden van GymFlex wafels en truffels al in oktober! De opbrengst gaat integraal naar de aankoop van materieel voor onze gymnastiek- dans en cheergroepen! Je hebt tijd tot 30 oktober 2016 om ze te bestellen, op 19 november 2016 zijn ze af te halen! 

We danken jullie alvast voor jullie inzet!

Knappe reeksen tumbling, sterke jongens op paddestoelen, imposante torentjes van gymnasten & olijke cheerleaders! We zijn er weer bij op de Mechelse sportmarkt op 18 september. In de namiddag is het centrum van Mechelen autovrij en verpozen we zonder blozen op de Ijzerenleen. U komt toch ook even langs? 

We zijn er terug aan begonnen, de eerste week van het nieuwe seizoen is achter de rug. We hebben weer de smaak te pakken om er een jaar in te vliegen! Lees hier wat je kunt doen om jezelf, je zoon of dochter in te schrijven! Ook: betalingen & talententickets.

De wereld gaat vooruit en digitaliseert, GymFlex gaat mee! We nemen deze kans om onze organisatie meer professioneel en klantvriendelijk te maken.

Wij trekken de deur van seizoen 2015-2016 achter ons dicht. De recreatieve lessen voor het volgende seizoen hervatten vanaf 5 september 2016. Kijk naar het gedeelte aanbod om het uurrooster te raadplegen en je nu al in te schrijven! Prettige vakantie! 

Het seizoen 2015-2016 is net achter de rug en hier zijn we al met de planning voor het volgende seizoen. Het uurrooster voor seizoen 2016-2017 is klaar! Onze trainers zijn er klaar voor, hopelijk jullie ook!

Bekijk ons aanbod online

Voor u zelf op zoek moet naar de veranderingen, zetten we alle veranderingen hieronder graag op een rijtje.

De turners van GymFlex behaalden maar liefst 9 medailles op het groot Belgisch kampioenschap in Gent. Een unieke gebeurtenis in de recente geschiedenis van de club. 1400 gymnasten uit de twee hoogste niveau’s (A en B) streden er om de titels voor alle leeftijden in alle disciplines: toestelturnen meisjes, toestelturnen jongens, tumbling, acro, ritmiek, dubbele minitrampoline en trampoline. Het groots spektakel ging door in de Bloso topsporthal te Gent.

Maar liefst 11 medailles op de team- & toestelfinales te Dendermonde! 

Op 20 september staat GymFlex samen met de andere turnclubs mee op de derde Mechelse Sportmarkt. De Ijzerenleen is het podium voor onze demonstraties en initiaties in turnen, dansen, ropeskipping en cheerleaden voor iedereen!

In september vliegen de nieuwe afspraken en data u rond de oren. Wij stellen alvast twee data voorop, waarvan u geen spijt zal krijgen dat u ze op uw eigen kalender schrijft!

Iedereen is welkom om vanaf 7 september in een of meerdere van onze lessen eens te komen proeven van ons aanbod ! Alle lesgevers staan klaar om er een nieuwe turn-, dans-, cheer- of ropeskipping-lap op te geven! ja natuurljk


Hieronder volgen enkele tips en tricks voor het GyMania voor aanwezigheid, kledij en voorverkoop. GyMania onze jaarlijkse turnshow waarin alle groepen het beste van zichzelf geven.

Tumbling PK 2017

GymFlex op Twitter