Home
 
Nieuws
Nieuws

In december 2016 onderging onze club een doorlichting in het kader van het kwaliteitsproject Q4gym. Voorlopig kregen we een positieve beoordeling, in juni krijgen we een definitieve uitslag!

Ook dit jaar heeft onze afdeling buitengewoon sportief de kans om te schitteren in de Antwerpse Lotto Arena! Op het gymgala vervoeren zij de hele zaal als één van de nummertjes in de zaterdagavondshow. Iets waar het publiek & onze sportievelingen naar uit kijken!

Een geslaagde eerste nieuwjaarsdrink bracht verschillende vrijwillgers op een ontspannen manier samen. Samen haalden we de leuke herinneringen boven van in 2016. 

Vanaf vandaag kunt u alle trainingen van uw zoon of dochter nakijken op de website onder aanbod. De trainers doen hun best om de lijst van evenementen zo veel mogelijk up to date te houden!

Cheer flyer!Heeft u ook genoten van cheerleading op Belgian's Got Talent? Ze pakten de jury in met hun combinatie van dans en gymnastiek, overgoten met een  dosis showgehalte. Op uw evenement kan dat ook! 
 

Het hart van GymFlex klopt ook in velen van jullie en dat doet deugd! We willen onze vrijwilligers graag bedanken op onze nieuwjaarsreceptie begin januari!

Na een heel semester zwoegen en zweten, een welverdiende kerstvakantie! De lessen op 24 december gaan niet door, zo genieten we met z'n allen van een leuke kerstavond. Tot in januari!

Komend weekend (26-27 november) staan de eerste competities gepland voor enkele van onze disciplines. De twee jongste ploegen van de artistieke gymnastiek heren trekken naar Dendermonde voor een teamwedstrijd. De tumblingers zetten hun beste beentje voor in een vriendschappelijke wedstrijd te Hulshout. Lees hieronder de verslagen!

Elke twee jaar trekken onze dames van Dames actief erop uit. Vaak is dat het golden age festival, dit jaar viel hun oog op het Blume International Gym Festival te Gran Canaria! Lees hier hun reisverhaal!

Ons demoteam reist dit jaar af voor hun tweejaarlijks uitje naar het Festival del Sole in Riccione (ITA)! Ze nemen er deel aan een internationaal turnfestival. Het is het grootste 'gymnastics for all' evenement in Zuid-Europa. Lees hieronder over hun fantastische avonturen!

Onze cheerleaders zaten nog niet veel stil dit seizoen. Ze namen al deel aan wedstrijden en stages om hun vaardigheden te verbeteren. Zo namen ze in november deel aan de European Open in Parijs en aan een UCA kamp te Leuven.

Delhaize GymweeksGymFlex doet dit jaar weer mee aan de Delhaize Gymweeks, een actie waarbij Delhaize wilt laten zien. Tussen 21 november en 11 december 2016 kunt u naar hartelust gaan winkelen, en zo onze club helpen aan gymnastiekmaterieel! Veel winkelplezier!

Op zoek naar het ideale kerstcadeau? Geef iemand een GymFlex-trui cadeau! Ideaal om te laten zien dat je erbij hoort, ideaal om in die koude wintermaanden aan te doen en thuis je mentaal op de trainingen voor te bereiden!

Onlangs werd beslist de kleuren van het logo van GymFlex aan te passen zoals hieronder. Ook de website is nu in die kleuren terug te vinden! Veel plezier! 

 

GymFlex zet sterk in op kwaliteit van in de kleutergroepen tot de volwassengroepen. Met die reden werkten de trainers vorig jaar een nieuw kleuterprogramma uit. Een belangrijk onderdeel daarvan is de halfjaarlijkse 'GymFlex GymTour voor kleuters'.

Tumbling PK 2017

GymFlex op Twitter