Home
 
Nieuws
Nieuws

De restultaten van onze gymnasten dit seizoen op de Belgische kampioenschappen - in Libramont voor TTJ en TTM, in Beveren-Waas voor Tumbling, hieronder een overzicht van de prachtige prestaties!

Special olympics pictogram!Sinds dit jaar riepen we een nieuw afdeling in het leven: buitengewoon sportief specials, met als doel een deelname aan de belgische Special Olympics. Voila, met 22 medailles keerden ze terug!

Aan de ouders van de kleuters in Mechelen: volgend jaar stappen de oudste kleuters over naar de pupillengroep. GymFlex wilt hen daar al eens laten proberen dit jaar. Alle informatie vind je hier!

Het laatste wedstrijdweekend van het seizoen: Belgische kampioenschappen voor AGD & AGH, en ook de eerste (lang verwachte) Nationale Spelen van de Special Olympics... succes!

 

De foto's die bezoekers op GyMania bestelden, zijn afgeleverd en zullen wij volgende week verdelen. Op de DVD is het nog even wachten! 

Elk jaar huldigt de stad Mechelen haar kampioenen in verschillende sporten. Meerdere GymFlexers krijgen de nodige eerbetuigingen voor hun prestaties vorig jaar. Kom jij ook op woensdag 29 maart 2017?

Heb je een bedrijf en wil je graag tijdens GyMania in de kijker lopen? Het kan! We hebben plaats in onze programmaboekjes, en heel wat plaatsen tegen de muur.

Wegens een weekendevenement in de sporthal IHAM kunnen onze normale lessen daar niet doorgaan. We voorzien alternatieven voor de lessen voor kleuters op zaterdag in Mechelen.

Op de provinciale kampioenschappen A- & B-niveau te Herentals leverden de GymFlex tumblers een unieke prestatie. Elke clubgenoot keerde terug een medaille, wat maar liefst 11 medailles opleverde!

In december 2016 onderging onze club een doorlichting in het kader van het kwaliteitsproject Q4gym. Voorlopig kregen we een positieve beoordeling, in juni krijgen we een definitieve uitslag!

Om GyMania op 3 en 4 maart optimaal te laten verlopen, zijn algemene herhalingen enorm belangrijk. De leden wennen aan de zaal, de techniekers stellen de lichtinstallatie af. Gelieve op tijd te zijn! 

Een geslaagde eerste nieuwjaarsdrink bracht verschillende vrijwillgers op een ontspannen manier samen. Samen haalden we de leuke herinneringen boven van in 2016. 

Vanaf vandaag kunt u alle trainingen van uw zoon of dochter nakijken op de website onder aanbod. De trainers doen hun best om de lijst van evenementen zo veel mogelijk up to date te houden!

Cheer flyer!Heeft u ook genoten van cheerleading op Belgian's Got Talent? Ze pakten de jury in met hun combinatie van dans en gymnastiek, overgoten met een  dosis showgehalte. Op uw evenement kan dat ook! 
 

Na een heel semester zwoegen en zweten, een welverdiende kerstvakantie! De lessen op 24 december gaan niet door, zo genieten we met z'n allen van een leuke kerstavond. Tot in januari!

Tumbling PK 2017

GymFlex op Twitter