Home
 
Nieuws
Nieuws

Op de sportmarkt afgelopen zondag sprongen onze tumblers op maar liefst 1030 flikflakken, als steun voor Julie & Hannelore in hun weg naar het WAGC tumbling! 

Attest mutualiteit!Onze administratie verzond op vrijdag 20 oktober 2017 de attesten voor de terugbetaling van de mutualiteit naar alle leden die voor dit seizoen reeds lidgeld betaalden.

Onze cheerleaders staan zondag 3/9 op de rommelmarkt in Heffen om persoonlijke spullen te verkopen. Ze willen geld in het laatje brengen voor hun nieuwe uniforms. Kom jij wat kopen? Wees welkom! 

Pictogram GymFlex einde seizoenOp 25 juni loopt het seizoen 2016-2017 op z'n einde, nog een week en we geven onze leden een welverdiende zomervakantie. Om al te watertanden: het uurrooster voor volgend jaar staat online!

De foto's die bezoekers op GyMania bestelden, zijn afgeleverd en zullen wij volgende week verdelen. Op de DVD is het nog even wachten! 

De restultaten van onze gymnasten dit seizoen op de Belgische kampioenschappen - in Libramont voor TTJ en TTM, in Beveren-Waas voor Tumbling, hieronder een overzicht van de prachtige prestaties!

Special olympics pictogram!Sinds dit jaar riepen we een nieuw afdeling in het leven: buitengewoon sportief specials, met als doel een deelname aan de belgische Special Olympics. Voila, met 22 medailles keerden ze terug!

Aan de ouders van de kleuters in Mechelen: volgend jaar stappen de oudste kleuters over naar de pupillengroep. GymFlex wilt hen daar al eens laten proberen dit jaar. Alle informatie vind je hier!

Het laatste wedstrijdweekend van het seizoen: Belgische kampioenschappen voor AGD & AGH, en ook de eerste (lang verwachte) Nationale Spelen van de Special Olympics... succes!

 

Elk jaar huldigt de stad Mechelen haar kampioenen in verschillende sporten. Meerdere GymFlexers krijgen de nodige eerbetuigingen voor hun prestaties vorig jaar. Kom jij ook op woensdag 29 maart 2017?

Wegens een weekendevenement in de sporthal IHAM kunnen onze normale lessen daar niet doorgaan. We voorzien alternatieven voor de lessen voor kleuters op zaterdag in Mechelen.

Op de provinciale kampioenschappen A- & B-niveau te Herentals leverden de GymFlex tumblers een unieke prestatie. Elke clubgenoot keerde terug een medaille, wat maar liefst 11 medailles opleverde!

Om GyMania op 3 en 4 maart optimaal te laten verlopen, zijn algemene herhalingen enorm belangrijk. De leden wennen aan de zaal, de techniekers stellen de lichtinstallatie af. Gelieve op tijd te zijn! 

In december 2016 onderging onze club een doorlichting in het kader van het kwaliteitsproject Q4gym. Voorlopig kregen we een positieve beoordeling, in juni krijgen we een definitieve uitslag!

Ook dit jaar heeft onze afdeling buitengewoon sportief de kans om te schitteren in de Antwerpse Lotto Arena! Op het gymgala vervoeren zij de hele zaal als één van de nummertjes in de zaterdagavondshow. Iets waar het publiek & onze sportievelingen naar uit kijken!

Tumbling PK 2017

GymFlex op Twitter