GymFlex op wedstrijd!Het laatste grote wedstrijd weekend staat voor de deur: Belgische kampioenschappn voor de jongens & meisjes van toestelturnen in Izegem, veel succes!


In dit artikel zullen we proberen wekelijks een overzicht te geven van de dappere GymFlexers die met hun trainingsvoorbereiding op wedstrijd vertrekken. We wensen hen alvast veel succes! Enkele tips:

  • Locatie van de wedstrijden vindt u in onze kalender
  • Soms zullen we live verslag geven via twitter (zie rechts)

 

Op wedstrijden georganiseerd door de federatie, kunnen supporters korting (€3) krijgen op de toegangsprijs (€5) op vertoon van hun lidkaart. Die is te printen of op je telefoon te zetten via volgende link: https://www.gymfed.be/lidkaart. Kinderen tot zes jaar krijgen gratis toegang, veel plezier ermee!

 

 


Weekend 26-27 mei: Het laatste wedstrijdweekend is het sluitstuk van het seizoen voor toestelturnen jongens & meisjes: het Belgisch Kampioenschap in Izegem. De A-jongens hebben er hun BK, alsook het A- & B-niveau van de meisjes! Succes...

 GymFlex op het TTJ & TTM BK!

 


Weekend 19-20 mei: Het Pinksterweekend is het weekend van tumbling om te pieken: hun Belgisch kampioenschap! In essen komt zowel het B-niveau (zaterdag) als het A-niveau (zondag) in actie. Suporters op post? Ook onze selectie komt voor de laatste keer in actie in Denderhoutem, succes!

GymFlex in het Pinksterweekend! 

 


Weekend 11-12-13 mei: Het weekend van Onze-Heer-Hemelvaart brengt onze buitengewoon sportievelingen traditioneel naar de Special Olympics in Moeskroen, zij begonnen gisteren al hun wedstrijden. De meisjes van toestelturnen houden hun Vlaams kampioenschap in Brugge, terwijl de kleinste tumblers hun eerste wedstrijd in Herentals turnen. In Mechelen konden onze recreatieve leden inschrijven voor de gymstarsdag, om er een ster te halen, succes!

GymFlex in het OHH hemelvaart weekend!

 


Weekend 05-06 mei: Een weekend waar je Mechelen niet ver moet gaan om te supporteren! De jongens turnen hun Vlaams kampioenschap bij de buren in Haacht, terwijl de C-tumblers in de Plaon in Mechelen hun best doen! Zondag is er de teamcup (sfeer verzekerd met al onze supporters) en het Belgisch kampioenschap cheerleaden in Mechelen! Wie durft te komen supporteren?

Een Mechels weekendje voor onze sporters, komop!

 

 

 


Weekend 28-29 april: Na een succesvol Vlaams tumblingweekend, hebben de meisjes van toestelturnen nog een provinciale voorronde af te werken. Zij komen in actie dicht bij huis, in Hofstade! De meisjes van de selectie trekken voor hun derde wedstrijd van het jaar naar Nazareth om hun beste beentje voor te zetten, ongelooflijk veel succes!

GymFlex op wedstrijd in april!

 


Weekend 21-22 april: Na een deugddoende vakantie, vliegen onze turners er weer in. De selectie gaat op recreatornooi in Buizingen, onze tumblingsquad trekt naar Ekeren voor het de Vlaamse kampioenschappen! Allen, veel succes!

GymFlex op wedstrijd na de paasvakantie! 

 

 


Weekend 24&25 maart: Het weekend voor de vakantie heb je als GymFlex-supporter de keuze: Ieper met toestelturnen jongens in hun tweede wedstrijd van het seizoen of Alken met onze tumbling-ploeg - zij hebben er hun provinciaal kampioenschap!

Wij trekken erop uit, TTJ & TU!

 


Weekend 17&18 maart: Het weekend van 17&18 maart is eentje voor toestelturnen meisjes, zowel onze A- als B-turnsters komen in actie op hun derde provinciale voorronde in Leuven, succes!

Onze gymnasten TTM aan't werk!

 

 


Weekend 10&11 maart: Het weekend na GyMania moesten enkele tumblers & acro-formaties al vol aan de bak. Onze acro-trio's op B-niveau komen in actie in Alken, de C-tumblers in Schelle, succes!

Onze gymnasten TU & ACRO aan't werk!

 

  


Weekend 3&4 maart: Het weekend van GyMania is een puzzel voor de vele wedstrijdtrainers. Toestelturnen jongens hebben hun eerste (verplaatste) wedstrijd in Brugge, de tumblers beslechten hun tweede wedstrijd in Petegem-aan-de-Leie, terwijl de acro-leden in Alken hun laatste wedstrijd hebben! Ongelooflijk veel succes!

Wedstrijd het eerste weekend van maart, GyMania!

 

  


Weekend 17-18 februari: In Hasselt heeft ons A- en B-niveau van toestelturnen meisjes wedstrijd! 

GymFlex op wedstrijd in februari, 17 & 18!

 

  


Weekend 09-10 februari: In Leuven vinden dit weekend de acrobatische gymnastiekkampioenschappen plaats voor C&I niveau! Het vierde weekend van dit seizoen dat de acro-trainers al in de weer zijn, chapeau!

GymFlex op wedstrijd op 9&10 februari 2018!

 

  


Weekend 02-03 februari: De C-tumblers komen voor een tweede keer in actie - hun kunsten zijn te zien in Vosselaar op zaterdag. Ook op zaterdag komt onze B-niveau trios acro voor het eerst in actie, het zijn voor hen de Antwerpse kampioenschappen! De thuisblijvers kunnen altijd hun kaartjes komen voor onze turnshow GyMania!

De whereabouts van onze helden op 3-4 februari 2018!

 

  


Weekend 27-28 januari: Na de C-tumblers twee weken geleden, komt het groot geweld in actie: ze verdedigen vele provinciale titels in Dendermonde, voor sommigen hun vuurdoop in de discipline tumbling! De jongste meisjes van TTM turnen hun laatste wedstrijd van het seizoen. ACRO C- & I-niveau zijn te vinden in Bazel voor hun tweede wedstrijd van het seizoen, veel succes!

Uitslagen TTM

I8 Lutte Seps - zilver
I8 Mila Van der Heyden - brons
I8 Sien Vos - brons
I8 ploeg - zilver

I9 Fenna Van de Velden - zilver
I9 Yelke De Keukelaere - zilver
I9 Lali Cleymans - brons
I9 Elise Serranne - brons
I9 ploeg - zilver

Uitslagen TU

Merel Piron (A 13-14 jaar) 57,000 - 5e open klassement
Yuwan Rom (A15-17 jaar) 59,100 - 4e open klassement
Hannelore Tuyteleers (A15-17 jaar) 59,400 - 2e open klassement
Julie Goris (A15-17 jaar 59,400 - 59,400 - 2e open klassement

Tine Van Assche (B 19+ jaar) 61,100 - 1e open klassement
Sofie Rubbrecht (B 19+ jaar) 61,100 - 1e open klassement
Laure Vanherp (B 19+ jaar) 60,700 - 3e open klassement
Milina Hubin (B 17 jaar) 60,900 - 1e open klassement
Hanne Vincent (B 17 jaar) 59,100 - 5e open klassement
Lisse Van den Broeck (B 13 jaar) 59,600 - 1e open klassement
Ella Van Eynde (B 15 jaar) 60,200 - 1e open klassement

Uitslagen ACRO

Zita Kennes, Lise Fonteyne & Loranne Pistorius (C10-17 jaar) 16,850 - 35e open klassement
Marion Pellegrims, Dorien Goossens & Lentl Nauwelaerts (C10-21+jaar) 19,300 - 13e open klassement 

GymFlex op wedstrijd 2018 01 27!

 

 

  


Weekend 13-14 januari: Nu kunnen we al proeven van het echte wedstrijdseizoen. De eerste discipelen vertrekken naar de provinciale voorrondes, nog niet van onze provincie - toch belangrijk om zich al eens te meten met de rest en om zich vooral te amuseren! Toestelturnen meisjes met het I-niveau, Acro en tumbling met het C e I - niveau, succes!

Onze turners op 13 & 14 januari!

  


Weekend 16-17 december: Vele leden van GymFlex trekken naar de Lotto-Arena om naar het Gymgala te kijken. Onze topsporters TTM, TTJ en buitengewoon sportief nemen eraan deel. Lees het interview met deze laatste op onze website. Enkele meisjes van TTM werken in Oud-Turnhout een vriendschappelijke wedstrijd Kempen Cup af. Voor Kyara Kennes is het de laatste wedstrijd voor ze overstapt naar een andere discipline! Succes ermee! 

 

 

  

  


Weekend 09-10 december 2017: Bram Vanhoof trekt met een verenigde ploeg naar zijn eerste buitenlandse internationale wedstrijd: hij trommelde gymnasten op van verschillende Vlaamse clubs  om het team Flanders united te vormen op de Christmascup te Luxemburg. Sander begeleidt hem als jurylid, veel succes!

Bram in Luxemburg!

  

  


Weekend 02-03 december 2017: De oudste jongens van toestelturnen plaatsten zich voor de finalewedstrijd en verdedigen er hun eerste plaats van de kwalificaties, de kleinste jongens turnen er hun eerste wedstrijd van het seizoen! Het kleinste tumbling maakt zich op voor hun eerste wedstrijd in Oud-Turnhout... succes!

 De planning van het eerste weekend van december!

 

  


Weekend 25-26 november 2017: De tumblingploeg neem het op in Hulshout tegen andere clubs in de jaarlijkse interclub. Voor sommige gymnasten hun eerste wedstrijd op een tumblingbaan, succes!

 

  


Weekend 16-17 november 2017: Onze topsportjongens middelbaar turnen in een ploeg in Dendermonde de kwalificaties (finales zijn twee weken later), terwijl de jongste leden van de selectie hun eerste wedstrijd turnen in lauwe! Succes allemaal

Onze zonen & dochters op 18&19 november 2017!

 

 


Do-vr 16-17 november 2017: Voor de eerste keer nemen twee GymFlex-ers deel aan het WAGC tumbling, het officieuze wereldkampioenschap voor jongeren. Julie & Hannelore reizen maandag 13 november af en komen donderdag & vrijdag in actie. 

GymFlex op wedstrijd in Bulgarije!

 

 


Weekend 28-29 oktober 2017: Onze TTJ topsporters van Brugge & Gent trekken naar Melsele voor de wase gym cup. Ook voor Bram Vanhoof vindt partners in crime bij Gymteam Sint-Niklaas en vormt 'Gymteam Flex'. TTM topsport lagere school neemt deel in een ploeg van de federatie. Succes!

GymFlex op wedstrijd